Menu
0 Comments

EASY JACK BLACKJACK

Easy Jack Blackjack är ett av de senaste Blackjack-spelen som erbjuds på Harrahs i Las Vegas. Spelet skapades av Matthew Stream, en student vid

University of Nevada, medan han honing spelets regler vid International Gaming Institute.

Easy Jack, som namnet antyder, kan ses som en förenklad version av klassisk Blackjack. Huvudmålet är att komma närmast 11 i stället för 21. Konceptet vann topppriset på $ 1500 och lanserades den 21 juni 2017. Det är för närvarande på provbasis och om det godkänns av Nevada Gaming Control Board, kunde det bli en del av ett regelbundet erbjudande på olika landsbaserade, och förhoppningsvis online blackjack-webbplatser 2018.

Spelet kommer med 0,94% huskanten. Det är definitivt okej för ett nytt och hyped spel, men kan inte tävla med några av de högsta utbetalnings blackjack-variationerna.

ENKEL JACK BLACKJACK REGLER
Spelet använder ett enda däck med 52 kort. Skillnaden är att spelaren bara får ett kort uppåt, medan återförsäljaren får ett kort med huvudet nedåt. Spelet startar när spelaren placerar ett Easy Jack-spel. Om spelarens första kort är ett ess, är det en Blackjack och Easy Jack-insatsen vinner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *